Політична реклама

Названі продукти, які «заганяють» в депресію

1385 0
Медики прийшли до висновку, що депресії у людини викликають не шкідливі для здоров‘я продукти (фаст-фуд, чіпси і т.д.), а, навпаки, досить натуральні. На думку фахівців, саме вони надають найбільш згубну дію та пригнічують нервову систему.

Медики радять тим, кого переслідують депресивні настрої, переглянути свій раціон і виключити з повсякденного меню каву, солодощі та червоне м’ясо. На їхню думку, саме з кави у більшості починається день. Надмірне її вживання породжує залежність від кофеїну, і кава перетворюється на допінг. Неможливість отримати «дозу бадьорості» призводить до втоми і фізичної розбитості, констатують медики.

За їхніми словами, у ласунів, наприклад, організм виробляє багато інсуліну, щоб переробити весь цукор, що надійшов в організм. Тому, на думку медиків, солодке також викликає залежність, змушуючи виправляти настрій новою порцією десерту. Депресивний настрій посилюється також зіпсованою від солодкого фігурою, додають лікарі.

За їх словами, не менш підступне й червоне м'ясо. Тваринна білкова їжа повільно перетравлюється шлунком, і в процесі розкладання накопичуються токсини, які негативно позначаються на нервовій системі.

Джерело: "ВКурсе"


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!