Політична реклама

Названо 7 правил, що продовжують життя людини

1457 0
Складено список правил, що продовжують життя. Відомий англійський психолог Луїза Аткінсон, спираючись на свій багаторічний досвід і останні медичні дослідження, склала перелік з кількох досить простих правил, дотримання яких може не тільки надати істотної користі здоров‘ю, а й головним чином продовжити життя будь-якій людині.

№ 1. Чашка чаю на день

Як показало відразу кілька наукових досліджень, особливі компоненти чаю сприяють зниженню рівня гормонів стресу, розслабленню кровоносних судин і навіть збільшують виживання після серцевого нападу на 28%.

№ 2. Дихайте через солому
Приділяйте хоча б 2-3 хвилини на день виконанню наступної вправи: робіть глибокі довгі вдихи через соломинку. Це дозволить Вам дихати більш глибоко, що, у свою чергу, поліпшить роботу та потужність Ваших легенів, сповільнить пульс і знизить артеріальний тиск.

№ 3. Ходіть пішки
Численні дослідження говорять, що навіть недовга щоденна прогулянка, благотворно впливає на роботу мозку й уповільнює процес старіння пам’яті.

№ 4. Їжте більше цибулі
80 грамів цього легкодоступного продукту здатні істотно скоротити ризик розвитку раку яєчників, гортані та колоректального раку, а також в цілому зміцнити імунну систему завдяки великій кількості кверцетину, що міститься в цибулі.

№ 5. Не тримайте яскравозабарвлені фрукти в холодильнику
Зберігання плодів в умовах кімнатної температури підвищує їх цілющі властивості, згідно з дослідженням, проведеним міністерством сільського господарства США. Такі яскраві фрукти, як, наприклад, помідори, дині, кавуни і грейпфрути містять в собі багато лікопіну, бета-каротину, що переробляється організмом у вітамін A, і каротиноїдів, кількість яких постійно зростає, але тільки не при низькій температурі.

№ 6. Посміхайтеся ширше
Широка усмішка запускає в організмі викид певних хімічних речовин, які можуть змусити Вас відчувати себе щасливіше, тим самим, поліпшивши Ваш психічний стан, що є однією з найважливіших рушійних сил у підвищенні імунітету.

№ 7. Жуйте 20 разів
Пережовуючи їжу 20 разів, Ви не тільки зменшите кількість вступників в організм калорій, але і до 50% зможете скоротити розвитку діабету 2-го типу.

Джерело: vkurse.ua

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!