Політична реклама

Названо маршрути, на які найчастіше скаржаться львів'яни

1084 0
У Львові знайшовся маршрут, де автобус курсує із двогодинним інтервалом. Це пiдтвердив монiторинг роботи громадського транспорту. Його нещодавно провели активiсти ГО "Львiвтрансзахист".

Маршрут №11 пролягає вiд Рясного-2 до торговельного центру "Кiнг Крос Леополiс". "Маршрут довгий, тому, якщо на ньому курсує, наприклад, лише один автобус, то дочекатись його на зупинках проблематично. Люди добираються як можуть", -- каже Iрина Супрун, голова ГО "Львiвтрансзахист".
 

На маршрут №11 скаржаться постiйно. Львiв'яни, зокрема жителi мiкрорайону Рясне-2, розповiдають, що автобуси не працюють на лiнiї у ранковий та вечiрнiй час, не дотримуються графiкiв руху, а часто взагалi не виїжджають на маршрут.

"Скарги надходили в груднi, сiчнi. Обуренi пасажири звертались i до перевiзника, i в мiськраду. Але все марно. Ситуацiя не змiнилась", -- розповiдає Iрина Супрун.

Зателефонували до перевiзника i ми. Як виявилось, на маршрутi все гаразд i курсує вчасно.

"Автобусiв №11 аж 10, їздять кожнi 20 хвилин. Жодних проблем немає", -- стверджує Микола Шкурган, директор ТОВ "Мiра i К".

У мiськрадi нам повiдомили, що в управлiннi транспорту та зв'язку мiста змiнилось керiвництво, а тому коментувати ситуацiю з маршрутом №11 не будуть, повідомляють Львівські новини онлайн.

Нагадаємо, що вкрай погано курсують i маршрутки №№ 13, 18, 23, 43, якi сполучають Левандiвку з рiзними частинами мiста. Люди скаржаться, що водiї не дотримуються графiка руху, а на пiвдесяту вечора усi машини взагалi сходять з рейсу.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!