Політична реклама

Названо найпопулярніші автомобілі серед львів'ян

1154 0
За статистикою продажів нових легкових автомобілів та реєстрації транспортних засобів, у липні 2013 року жителі Львова та області витратили на поповнення автопарку регіону 12 мільйонів доларів.
a2goos.com

a2goos.com

Про це повідомляє український інтернет автобазар RST.ua

 За даними експертів на витрачені гроші у липні Львів’яни придбали майже 450 нових легкових автомобілів, що більше на 18% ніж у червні цього року.

Найбільшу частку авто продажів в офіційних дилерських центрах Львова та області в минулому місяці склали автомобілі вартістю від 17 до 35 тисяч доларів – 49%. При цьому, слід зазначити, що цей показник є одним з найбільших серед інших регіонів України. На другому місці за кількістю придбаних автівок у липні були «бюджетні» машині дешевші 17 тисяч доларів – 31%. Пропорційно ця цифра виявилася однією з найменших в країні. Автомобілі ж «преміум» та «люкс» класів у Львівській області в минулому місяці склали 19% всіх продажів легковиків, підрахували експерти RST.ua

Найпопулярнішими автомобільними брендами серед львів’ян у липні 2013 року були: KIA, Skoda, Ford, Volkswagen та Renault.

Загалом, у липні 2013 року українці придбали майже 18 тисяч нових легкових машин, витративши на них 430,5 мільйонів доларів, що є більшим на 18%, ніж сума в червні.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!