Політична реклама

НБУ назвав найкращий банк

1524 1
Національний банк України назвав кращим за 2012 фінансовий результат Приватбанку. Заступник глави Нацбанку Олексій Ткаченко відзначає, що вперше після трьох років збиткової діяльності вітчизняний банківський сектор вийшов на прибутковий рівень.

"Дуже важливим для нас є те, що після трьох років збиткової діяльності вітчизняний банківський сектор вийшов на прибутковий рівень. По 2012 році прибуток системи банків становив майже 5 млрд грн, у той час як за 2011 рік банки зазнали збитків у сумі 7,7 млрд грн. Серед банків, які продемонстрували найкращий фінансовий результат у 2012 році, такі банки, як Приватбанк, Укргазбанк, ВТБ Банк, Ощадбанк, — цитує його Укрінформ.

«Найбільший розмір статутного капіталу мають державні банки і Приватбанк», — уточнив заступник голови НБУ.

Нагадаємо, прибуток найбільшого в Україні фінустанови, підконтрольного Ігорю Коломойському ПриватБанку, в 2012 році стане рекордною для української банківської системи.

ТЕГИ: банк

Читайте також:
8 Лютого, 2013 19:33
ссс ВНИМАНИЕ !!! Информация для обманутых вкладчиков конченого «ЗАХІДІНКОМБАНКА» – банк практически банкрот. Вырывайте свои депозиты через суд. И никаких компромиссов с этим банком.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!