На правах реклами

Не в Мілан, а до Львова на шопінг. Відео

4234 0
Вкотре однією із найбільш обговорюваних та резонансних тем стає сезон знижок та спеціальних пропозицій від модних бутіків. Затяті модниці та модники Львівщини та інших регіонів поспішають до численних магазинів та торгових центрів, аби поновити свої гардероби за невеликих витрат. З метою придбати кілька модних речей та особисто переконатися у правдивості твердження, що у сезон розпродажу можна якісно та недорого поповнити вміст своєї шафи, журналістка Tvoemisto.tv Ірина вирушила у King Cross Leopolis.
фото: shoppingpl.com, techma.com.ua, vsitury.com.ua, uk.wikipedia.org

фото: shoppingpl.com, techma.com.ua, vsitury.com.ua, uk.wikipedia.org

Зміст проведеного експерименту полягав у можливості створити цілих три стильних образи за мінімуму витрат. У результаті кількагодинного шопінгу Ірина придбала три модні ансамблі, а її загальні витрати склали всього 2 454,70 гривень.

«Покупками задоволена, – каже Ірина. – Витрати, зважаючи на кількість придбаного одягу, вважаю незначними. Рекомендую покупки у торговому центрі в сезон розпродажів. Усім тим, хто полюбляє гарно та якісно одягатися за мінімальних грошових витрат, пропоную поквапитись! А щоб бути в курсі всіх акцій від улюблених магазинів, рекомендую скористатись мобільним додатком KingCrossLeopolis».

Ось таким виявився результат поєднання корисного з приємним. Справжні метри світу високої моди стверджують, що смак – це своєрідний м’яз, котрий необхідно тренувати. Тож вдалих вам тренувань та приємного шопінгу разом із торговим центром «Кing Cross Leopolis»!

Підготувала Ірина Домбровська


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!