Не атака і викид газу, а нове родовище. Чому на Львівщині насправді було чути вибухи

14634 0
На Львівщині відкрили нове газове родовище.
Фото: Скрін з відео

Фото: Скрін з відео

Причиною вчорашніх вибухів, які було чутно на Львівщині вчора ввечері, 31 березня, стало відкриття нового газового родовища. Про це Тvoemisto.tv підтвердили у пресслужбі Львівської обласної військової адміністрації.

«Учорашні звуки лунали від нового газового родовища. Учора, через безпекові моменти, про це не могли повідомити. Оскільки це співпало із сигналом повітряної тривоги, із працівниками провели бесіду», – зазначили у пресслужбі ЛОВА.

Також про це офіційно на своїй сторінці написав й голова ЛОДА Максим Козицький: «Пригадуєте вчорашні звуки, схожі на вибухи, через які багато хто на Львівщині не спав пів ночі? Сьогодні вже можу сказати: це звуки, під які російський газ піде за курсом їхнього корабля. Офіційно: на Львівщині відкрили нове газове родовище! Далі будемо лише нарощувати видобуток!».

Читайте також: Козицький повідомив, чому на Львівщині під час тривоги було чутно звуки вибуху

Як зазначили в ЛОВА, де саме на Львівщині відкрили нове газове родовище, не розголошують, але кажуть, що його видобуток будуть нарощувати.

Нагадаємо, що під час вечірньої повітряної тривоги на Львівщині мешканці населених пунктів в області поширювали інформацію щодо вибухів через ракетні удари. Проте у обласній адміністрації цю інформацію спростували, пояснивши, у одному з населених пунктів області працівники газовидобувної вишки здійснили контрольований викид суміжних газів. Під час скиду було чутно звук, схожий на вибух.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!