Небесна Сотня АТО з Львівщини. Герої поіменно (доповнено)

16858 1
Сумні повідомлення із зони проведення антитерористичної операції надходять щодня – про поранених чи вбитих українських військових чи добровольців. Бойові дії на Сході, за даними ООН, забрали життя понад 4 тисяч людей, поранені – майже 10 тисяч – і мирного населення, і бійців. У Раді нацбезпеки і оборони України уточнюють, що за період АТО загинули понад 1 000 українських військових. За інформацією ЛОДА, на Львівщині було мобілізовано 8 тис. осіб (мобілізаційний ресурс - 70 тис.). Загинуло в АТО, як з’ясувало Tvoemisto.tv, понад 100 львів’ян і мешканців Львівської області. Хто ці люди, що увійшли до Небесної Сотні АТО від Львівщини?
Фото: tumblr.com

Фото: tumblr.com

За інформацією відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Львівської ОДА, зареєстровано 124 загиблих особи, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції чи забезпечували її проведення. Водночас, начальник регіонального медіа-центру Міністерства оборони України у Львові підполковник Олександр Поронюк уточнив, що близько 100 з них – це ті, хто служив у Збройних Силах України. Також серед загиблих є представники Нацгвардії, СБУ, прикордонники і члени добровольчих батальйонів.

22 із загиблих поховані у Львові на Личаківському кладовищі, а також тут встановлено хрест у пам'ять про ще одного загиблого, чиє тіло родичі поховали на Волині (його дружина залишилась жити у Львові), повідомили нам у прес-службі Львівської міської ради.

Tvoemisto.tv подає перелік загиблих Героїв у зоні АТО (наданий відділом взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Львівської ОДА). Станом на 27 листопада цей список публікується у ЗМІ вперше:

Крім того, загинув 22-річний Степан Петровський, який похований в селі Сущиця Старосамбірського району. Воював у спецбатальйоні «Шторм» (Одеса).


Читайте також:
27 Листопада, 2014 23:32
Олександра не згадано у списку ще декілька Героїв Дрогобиччини!
Тарас Зозуля - м.Стебник
Дмитро Лесешак- с.Рихтичі
Мтепан Бродяк-с.Ясениця Сільна
Іван Габчак - с.Уличне
Іван Ісик- м.Дрогобич
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!