Небезпека ракетного удару з білорусі та Чорного моря. Як минула доба на Львівщині.

1526 0
Коротко про головне на Львівщині за добу.
Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Сирени. Двічі сирена сповіщала про повітряну тривогу. О 10:49 год. була небезпека ракетного удару з території білорусі. О 18:42 год. лунала сирена через загрозу ракетного удару з акваторії Чорного моря. Загрози не справдились. На Львівщині все спокійно. Про це повідомляє голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Читайте також: «У перші дні було по 60 волонтерів, зараз – до п’яти». У Львові потрібні волонтери для плетіння маскувальних сіток військовим

Евакуація. До Львова двома евакуаційними потягами прибули 190 вимушених переселенців.

Перетин кордону. Кордон на виїзд за добу на переходах Львівської області перетнули 17901 особа. Через західний кордон з України виїхали 38 тисяч людей, натомість повернулися – 42 тисячі громадян держави.

Підозрілі звернення. Поліція опрацювала 1370 звернень щодо підозрілих людей та об’єктів.

Нагадаємо, що 25 червня, о 4 годині ранку, ракетного удару зазнав військовий об‘єкт на Яворівщині. Повітряному командування «Захід» Повітряних Сил ЗС України вдалося збити дві ракети. Чотири – долетіли. Росіяни запускали ракети з акваторії Чорного моря. Через удар постраждало четверо людей.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!