Недоремонт по-львівськи: проспект Шевченка чекає грошей

2463 0
Через брак коштів у Львові припинили ремонт проспекту Тараса Шевченка.
фото: zaxid.net

фото: zaxid.net

У бюджеті Галицької райадміністрації Львова бракує 250 тис. грн. для завершення ремонту тротуару на проспекті Шевченка, 7, що навпроти закладу харчування «Макдональдс». Ця частина проспекту – одна з найінтенсивніших у місті за кількістю пішоходів. Через незавершений ремонт вулиці, вже приблизно три тижні пішоходи змушені проходити недоремонтовану ділянку тротуару на проспекті Шевченка по вузькому проміжку завширшки у 1,5 метра, обходячи посипану піском ділянку шириною 4-5 м.

«На жаль, коштів від Галицької районної адміністрації на ремонтні роботи на цій ділянці не виділено, тому ми наразі не можемо завершити цей ремонт. Чекаємо на виділення коштів із міського бюджету. Але ми готові завершити ці роботи, якщо долучиться хтось із місцевих підприємців і профінансує придбання матеріалів», – розповів начальник відділу комунального господарства Галицької райадміністрації Микола Захарків.

За словами Захарківа, більшість робіт на пішохідній ділянці на проспекті Шевченка виконали заклади, що розташовані поруч. Він додав, що облаштувати слід ще 300 квадратних метрів вулиці, на що потрібно 250-300 тисяч гривень, тоді як в Галицькій райадміністрації на це є лише 50 тисяч.

Джерело: ZAXID.NET


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!