Негода у Львові повалила три дерева і стовп

1884 0
Як повідомили на «гарячій» лінії міста, учора після негоди було зафіксовано падіння стовпа на вул Варшавській – Пасічній. Також у місті через негоду впало 3 дерева.
фото: newsmarket.com.ua, golos.ua, pic.com.ua

фото: newsmarket.com.ua, golos.ua, pic.com.ua

У Залізничному районі зафіксовано падіння двох дерев. «Одне дерево впало на вулиці Патона, 2/5, в дворі будинку. Вночі на місце виїжджали служби. Ще одне падіння дерева зафіксовано на вулиці Виговського, 3. Це дерево впало на тротуар. Служби також вже працюють на місці», - розповіла Надія Банах, голова Залізничної районної адміністрації.  Також на вулиці Яреми, 4, невелике дерево упало на машину, - інформує прес-служба міста.

«По нашому району від мешканців були дзвінки на затікання дахів. Звернень про інші нетипові події після грози не зафіксовано», - уточний Олександр Удовенко, голова Шевченківської районної адміністрації.

За інформацією голови Сихівської районної адміністрації Ірини Маруняк, після дощу та шквалу вітру у районі не було виявлено жодних пошкоджень. «Після вчорашньої негоди надійшли лише скарги про протікання дахів у декількох будинках, зараз працівники комунальних служб будуть над цим працювати. Інших пошкоджень не виявлено», - додала Ірина Маруняк.

Голова Личаківської райадміністрації Іван Лозинський зазначив, що негода не нанесла шкоди у районі, лише спостерігається намивання піску біля та на тротуарах. За його словами, зараз над прибиранням працюють комунальні служби.

Нагадуємо, що львів’янам, будинки, квартири чи присадибні ділянки яких постраждали від негоди, пропонують звертатися на «гарячу лінію» міста 1580. При оформленні звернення важливо запам’ятати чи записати його номер, аби надалі відслідковувати перебіг вирішення проблеми. Кожне зареєстроване звернення перебуватиме під контролем відділу, допоки не переделегується до спеціальних служб. По телефону львів’ян інформуватимуть про те, хто в подальшому відповідатиме за виконання робіт.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!