«Немає нічого святого». Для нових обстрілів окупанти пишуть на снарядах «Христос Воскрес!»

2500 0
У перехопленій розмові окупант розповідає своїй дружині про вибухові «пасхальні сюрпризи», які загарбники готують українцям.
Військовий із протитанковим комплексом NLAW/Фото: з відкритих джерел

Військовий із протитанковим комплексом NLAW/Фото: з відкритих джерел

Російські окупанти на Великдень готують нові обстріли мирного населення та українських захисників. А для нових обстрілів окупанти пишуть на снарядах «Христос Воскрес!». Про це повідомляє Служба безпеки України, оприлюднивши телефонні розмови загарбників.

Читайте також: Росіяни погрожують обстрілювати церкви на Великдень. Українців просять дивитись службу онлайн

«Для загарбників, які так пишаються своєю «руZZкою духовністю», насправді немає нічого святого – вони навіть готують спеціальні снаряди і пишуть на них «Христос Воскрес!», – йдеться у повідомленні.

На записі, оприлюдненому спецслужбою, окупант розповідає своїй дружині про вибухові «пасхальні сюрпризи», які загарбники готують українцям.

«Танкісти на снарядах пишуть «Христос воскрес!». Розважаємося, як можемо…», – каже один з окупантів.

Читайте також: На Львівщині відновлюють комендантську годину у Великодню ніч

Вони сміються і радіють із таких «привітань». Хоча коли мова заходить про справи у його підрозділі, який стоїть у Миколаївській області, тон загарбника одразу стає іншим. Із 19 людей у його взводі залишилося лише 7. Інших – убили або втекли. І перспективи поповнення немає.

Нагадаємо, що українців закликають дотримуватись обмежень воєнного стану та правил комендантської години під час Великодніх свят через погрози росії обстрілювати українські церкви. Великодні богослужіння для християн східного обряду будуть доступні онлайн та на телебаченні.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!