Немає нічого сильнішого, ніж мамина любов. Львів'яни вітають своїх мам

1875 0
«Мама – це перший подих, крок і сміх».
Photo by Jon Flobrant on Unsplash

Photo by Jon Flobrant on Unsplash

Львів'яни зворушливо вітають своїх мам із Днем матері, який в Україні відзначають у другу неділю травня. Користувачі соцмереж діляться своїми фото з матерями, спогадами і словами вдячності.

Голова Львівської ОДА Максим Козицький у своєму вітанні зазначає, що Мама – це перший подих, крок, сміх, радість та досягнення. Саме вона дарує життя, дає можливість зростати, творити, робити добро.

Поліція Львівщини також привітала матерів, опублікувавши символічне відео.

Львівська обласна лікарня також пише, що немає нічого сильнішого, аніж материнська любов. Вона не знає страху, сумнівів, розрахунків. Вона очищає нас, зігріває, зупиняє перед безоднею.

Речниця патрульної поліції Львівщини Катерина Рибій також розмістила фото. «Цінуйте своїх матусь, кажіть, що любите, гасіть суперечки, бо завтра може бути пізно», – написала вона.

Заступник голови Львівської обласної ради Юрій Холод каже, що День Матері для нього дуже особливе і ніжне свято. Він закликав згадувати частіше малюнки і букети бузку, подаровані на різні дні матері, і дитячі листівки для мами у дитинстві.
 
 

Секретар міськради Маркіян Лопачак привітав усіх теперішніх та майбутнх матусь.

Єдність мами й дитини є однією з одвічних тем у мистецтві. Материнство як явище не вичерпується, а постійно видозмінюється і вдосконалюється, наголошують у Львівській національній галереї мистецтв імені Б.Г. Возницького.

Вставка

Прикордонники також привітали усіх матусь. У Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України кажуть, що матусі-прикордонниці – особливі. Бо вони не лише віддають усю свою любов, тепло та ласку донечкам та синам, вони також сумлінно та надійно охороняють рубежі нашої країни.

Ранок у спільній молитві за українських матерів провела голова комісії УГКЦ у справах душпастирства охорони здоров'я сестра Севастіяна Карвацька.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!