(Не)обмежені можливості. Кросфітер Сергій Романовський. Відео

2823 0
Сергій Романовський, який втратив ногу на війні, а тепер професійно займається кросфітом, розповів Tvoemisto.tv свою історію.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

Три роки тому він вразив Україну мужністю і витривалістю: попри втрату ноги в зоні АТО, 23-річний Сергій Романовський продемонстрував неймовірну фізичну силу на камеру, гонщик Олексій Мочанов опублікував відео на своїй сторінці у соціальній мережі. Як наслідок – 50 тисяч переглядів за добу та тисячі людей, які надихнулися силою духу атовця. 

Тепер колишній командир одного з підрозділів 80-ї аеромобільної бригади професійно займається кросфітом, викладає у Національній академії сухопутних військ та разом із дружиною виховує сина. 

«Я хочу влітку поїхати на Чемпіонат Світу з легкої атлетики. Зараз їду в Туреччину на збори, орієнтовно 24-го квітня вилітаємо в Туреччину на три тижні. Вже після зборів можна буде говорити про якісь виступи. Це робиться не для самих себе, а для того, щоб показати людям, що не все втрачено», – поділився Сергій.

Читайте також: 21-річний львів'янин, рятуючи друга, отримав важке поранення в АТО. Як допомогти

Спортсмен погодився розповісти Tvoemisto.tv свою незвичайну історію, аби надихнути інших власною витривалістю, любов’ю до життя та силою духу.

Дивіться також:

(Не)обмежені можливості. Акторка театру тіней. Відео

(Не)обмежені можливості. Особлива поетеса Анастасія Олексюк. Відео

Підготувала Аліна Петренко

Цей матеріал було підготовлено в рамках Програми міжредакційних обмінів за підтримки Національного фонду на підтримку демократії NED.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!