Політична реклама

Неподалік "Арени Львів" облаштують дві парковки для таксі

1537 0
Для приватних таксистів неподалік від "Арени-Львів" облаштують дві тимчасові парковки. Вони функціонуватимуть у день футбольного матчу Україна - Сан-Марино 6 вересня.

Як поінформував Олег Вілюра, виконувач обов'язків начальника управління транспорту і зв'язку міськради Львова, одна з технічних зупинок буде поблизу виїзду на кільцеву дорогу, біля готелю. Нині у цьому місці працюють грейдери - розрівнюють ділянку.

Інша зупинка буде біля вулиці Вернадського. До матчу із Сан-Марино у цьому місці облаштовують освітлення.

Пан Вілюра попередив таксистів, що на ділянці від іподрому до автовоклазу на вулиці Стрийській працюватимуть інспектори ДАІ.

Вони стежитимуть, аби там не паркувався ані приватний транспорт, ані таксі. Адже саме у цьому місці будуть шикуватися шатл-баси, які перевозитимуть вболівальників.

Джерело: Експрес


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!