Неподалік автовокзалу на Стрийській збудують торговий центр. Візуалізація

7632 0
Замовник має долучитися до розвитку соціально-інженерної та транспортної інфраструктури мікрорайону.
фото: презентація виконкому лмр

фото: презентація виконкому лмр

У Львові збудують чотириповерховий торговий центр на вул. Стрийській, 332, що неподалік автовокзалу. Відповідне рішення про затвердження містобудівних умов та обмежень для проєктування об’єкта будівництва на нове будівництво погодили сьогодні, 24 жовтня, на засіданні виконавчого комітету ЛМР для ПП «Золота Підкова».

«Зараз, якщо подивитися на відсоток готовності об'єктів нерухомого майна там, то він мінімальний. Натомість у цьому мікрорайоні є певні потреби з розвитку соціально-інженерної та транспортної інфраструктури, починаючи, наприклад, від транспортного моделювання вулиці Стрийської. Замовник готовий долучатися до цього», – зазначив під час засідання заступник міського голови з питань містобудування Любомир Зубач. 

Читайте також: Житло на ЛАЗі. Як змінюється вулиця Стрийська і що тут ще збудують

Планують, що торговий центр матиме чотири поверхи, підземний паркінг на 39 місць. Із боку вулиці Стрийської облаштують громадський простір.

Читайте також: У Львові єврейська громада через суд скасувала оренду землі ринку на Раппопорта

За даними аналітичної системи YouСontrol, ПП «Золота підкова» засноване у 1995 році в селі Малих Ланках Перемишлянського району. Підприємство займається виробництвом виробів із бетону, гіпсу та цементу а також роздрібною і оптовою торгівлею господарськими товарами. Власницею є Марія Русин.

Читайте також: На перехресті Стрийської та Наукової збудують готель та офісний центр. Візуалізація

Нагадаємо, що минулого року архітектурно-містобудівна рада затвердила містобудівний розрахунок будівництва торговельного центру на вул. Стрийській, 332. Його планують звести на ділянці 0,2050 гектарів, це – комунальна земля, на якій передбачена житлова та громадська забудова. Вид використання – для обслуговування об’єкта незавершеного будівництва магазину-павільйону. Ділянку орендує ПП «Золота підкова». 

Ольга Коваль

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!