Неподалік Львова реконструюють транспортну розв’язку. Фото

10967 0
Розв’язку вдосконалюватимуть у межах реконструкції траси Львів – Пустомити – Меденичі.
Фото: Служба автомобільних доріг

Фото: Служба автомобільних доріг

На Львівщині у селі Велика Горожанка на перетині автодоріг Т-14-16 Львів – Пустомити – Меденичі та автомобільної дороги Т-14-25 Миколаїв – Городок – Жовква – Кам’янка-Бузька – Бібрка. Про це повідомляють у Службі автодоріг Львівщини.

Читайте також: В Укравтодорі показали, як ремонтують трасу Львів – Пустомити – Меденичі. Відео

Наявна транспортна розв’язка виконана у вигляді перетину. Враховуючи категорії доріг, що перетинаються (ІІ та ІІІ відповідно) а також інтенсивність руху, транспортну розв’язку влаштовують в одному рівні типу «турбо-карусель» без перехідно-швидкісних смуг для правих поворотів. 

Розв’язку вдосконалюватимуть у межах реконструкції траси Львів – Пустомити – Меденичі. Наразі підрядники влаштовують дощову каналізацію та дорожнє покриття.

Реконструкцію дороги виконують у межах Інвестиційного проекту «Покращення стану автомобільних доріг загального користування Львівської області». Його вартість становить 225,4 млн гривень, із яких, наразі, виділили 170 млн гривень.

Читайте також: В Україні показали, якою може бути північа об’їзна Львова. Відео

Підрядником ТОВ «Онур конструкціон Інтернешнл». Угоду про реконструкцію дороги на цій ділянці уклали у червні торік. Також до кінця цього року частину траси Львів – Пустомити – Меденичі відремонтують у межах населених пунктів Підлісся та Колодрубів. Роботи на цій траси триватимуть і наступного року, а термін завершення реконструкції залежатиме від фінансування.

Фото Служби автомобільних доріг Львівщини


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!