Неподалік Львова встановлять швидкісну електрозаправку Tesla

3341 0
У 2017 році американська корпорація Tesla Motors збудує свої перші електрозаправки в Україні.
Фото: Inspired

Фото: Inspired

Станцій буде дві - поблизу Львова і Житомира. Нові локації позначили на карті Supercharger на сайті компанії, пише electrocars.ua. Зарядні станції в Україні мали побудувати у 2016 році, але у Tesla перенесли ці плани. Окрім України, на 2017 рік відклали будівництво ще кількох станцій у Східній Європі та Середземноморському регіоні.
 
Model s з двигуном 90 кВт/год на такій станції зарядиться на 80% лише за 40 хвилин, замість кількох годин на звичайній електрозаправці. Традиційно станції Supercharger розташовуються поблизу ресторанів, торгових центрів та точок доступу Wi-Fi. Щоб не виникало черг, кожна станція містить кілька «суперзарядок».
Наразі компанія має більше як 4800 зарядних станцій у майже 800 точках світу, більшість з них знаходиться в США.
 
 
Нагадаємо, що 31 березня 2016 року компанія Tesla представила довгоочікуваний електроседан Model 3. Нові елетрокари можуть з'явитися на ринку вже у 2017 році. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!