Неподалік автовокзалу у Львові збудують готель. Візуалізація

3022 0
Об’єкт є відносно невеликим, знаходиться поміж однородинної забудови і має висоту 3 -4 поверхи.
візуалізація забудовника

візуалізація забудовника

Сьогодні, 10 грудня, під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради погодили зведення готелю на вулиці Стрийській, 236. Йдеться про будівництво на магістральній вулиці міста, неподалік головного автовокзалу. Виконком погодив видачу містобудівних умов та обмежень на будівництво готелю з вбудованими нежитловими приміщеннями та підземним паркінгом.

Читайте також: У Львові знесуть «Формулу краси» на Стрийській і збудують кафе

«Об’єкт є відносно невеликим, розташований поміж однородинної забудови і має висоту 3-4 поверхи. Є нотаріально засвідчені згоди від мешканців будинків, які прилягають до об’єкту, щоби отримати умови добросусідства. Запланований підземний паркінг. Ця забудова формуватиме вулицю Стрийську в новому форматі», – каже під час засідання виконавчого комітету головний архітектор Львова Антон Коломєйцев.

Будівництво планують на ділянці 0,1449 га, її забудують на 45%. Цільове призначення земельної ділянки – для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури. Функціональне призначення земельної ділянки – зона Ж-1 – зона садибної забудови (не вище 3-х поверхів) відповідно до плану зонування території Франківського району.

Містобудівні умови та обмеження отримав львів’янин Володимир Янчинський.  

Вікторія Савіцька


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!