Нетверезий львів'янин без водійських прав втікаючи протаранив авто поліції. Відео

2458 0
Виявилося, що автівка була не його.
фото: Pitbull Lviv

фото: Pitbull Lviv

Сьогодні, 10 березня, приблизно о 1:00 поліція отримала інфомрацію від активістів Pitbull, що нетверезий водій на Сихові біля ринку сів в авто Daewoo Lanos. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львівщини.

Читайте також: Дорожній Pitbull. Як у Львові полюють на нетверезих водіїв

Один з екіпажів побачив його на вулиці Хоткевича. Інспектори дали вказівку зупинитися, однак водій її проігнорував і почав втікати. За інформацією поліції, під час переслідування порушник майже спричинив кілька аварій. Зрештою, він в’їхав в інший автомобіль патрульної поліції на вулиці Чукаріна.

«39-річного чоловіка в очевидному стані алкогольного сп’яніння затримали. Він відмовився від перевірки на вміст алкоголю в крові. Чоловік розповів, що це не його автомобіль — він ремонтував його у своєму гаражі і вирішив проїхатися», — йдеться в повідомленні патрульних.

Читайте також: П'яна справа. Що заважає судити нетверезих водіїв швидко і справедливо

Під час оформлення протоколів за скоєну ДТП, невиконання вимог про зупинку, їзду в нетверезому стані вдруге за рік та постанови за керування без документів виявилося, що чоловік вже позбавлений прав на 10 років Сихівським районним судом. Тепер водієві загрожує кримінальна відповідальність за невиконання рішення суду, що передбачає або штраф, або позбавлення волі на строк до трьох років. Чоловіка супроводили у Сихівський відділ поліції для подальших процесуальних дій. Автомобіль забрали на арештмайданчик.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!