Нетверезий водій у Львові під час втечі від патрульних перекинувся на авто

3249 0
За ніч водія зупиняли двічі.
Фото: Патрульна поліція Львівської області

Фото: Патрульна поліція Львівської області

Цієї ночі львівські патрульні оформили 9 протоколів за нетверезе водіння. Зокрема 26-річного водія Nissan Murano зупиняли двічі. Його помітили, коли він перетнув суцільну смугу на вулиці Боднарській. Коли водія зупинили патрульні, то виявили ознаки алкогольного сп’яніння, однак він так і нездужав продути драгер: то втягував повітря в себе, то вигадував інші способи уникнути процедури. На нього склали протокол за нетверезе керування та винесли постанову за порушення ПДР.

Далі він сів у авто та почав утікати від патрульних. Його наздогнали на перетині проспекту Червоної Калини та вулиці Скрипника, де він наїхав на бордюр і перекинувся. Цього разу він отримав ще три протоколи: за не виконання вимог про зупинку, за ДТП та керування в стані алкогольного сп’яніння. Водій викликав евакуатор, а сам пішов пішки додому.

Крім цього, на парковці ТРЦ Forum Lviv патрульні виявили чоловіка з явними ознаками наркотичного сп’яніння, який кермував за посвідченням водія, яке було зареєстроване як загублене. Ще один нетверезий на автомобілі Daewoo Lanos вдарив припаркований автомобіль BMW 320D на вулиці Городоцькій і втік в напрямку центру. Коли його зупинили патрульні, драгер показав 1,89 проміле у його крові. Проте він запевняв, що випив вже після аварії,

На вулиці Сяйво виявили автомобіль Volkswagen Golf, який стояв перед світлофором із заведеним двигуном. Вже світилося зелене світло, однак авто так і не рушило. Водій сидів із закритими очима, тому здалося, що йому погано. Та з’ясувалося, що він напідпитку просто заснув за кермом.

Фото Патрульної поліції Львівщини


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!