Нетверезий водій у Львові в'їхав у вітрину магазину на вулиці Замарстинівській

1853 0
Перевірка на приладі Drager показала результат 2,08 проміле.
фото патрульної поліції львівської області

фото патрульної поліції львівської області

На вулиці Замарстинівській близько 23:00 вчора, 24 травня, водій автомобіля Subaru не впорався з керуванням і в'їхав у вітрину магазину. У керманича виявили ознаки алкогольного сп'яніння. 

Як повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівської області, перевірка на приладі Drager показала результат 2,08 проміле. На 41-річного уродженця Волинської області, який зараз проживає у Львові, склали два протоколи: з ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) та ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) КУпАП.

Читайте також: П'яні за кермом не відступають. Чому посилення відповідальності не дало результату

Окрім того, порушник не мав усіх необхідних документів для керування транспортним засобом, за що отримав постанову за ч. 1 ст. 126 КУпАП.

Нагадаємо, що за два місяці у Львівській області склали понад 500 протоколів на нетверезих водіїв. Із їхньої вини трапилася 31 дорожньо-транспорна пригода, де травмувалося троє людей і одна – загинула. Через це колишній патрульний та активіст Pitbull Lviv Микола Ільчук і 4 інші громадські організації Львівщини звернулись до голови ОДА 7 травня з проханням видати подібне розпорядження та наразі очікує відповіді. Натомість, як повідомили у коментарі Tvoemisto.tv у пресслужбі Львівської ОВА, поки що видавати такого розпорядження не планують.
 
Про те, чому слід вилучати авто у п'яних водіїв на потреби ЗСУ, читайте тут.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!