Невідомі у Мелітополі ліквідували 70 військовослужбовців рф

3832 0
Наразі підрозділи окупаційних військ не досягли результатів у пошуку осіб, причетних до знищення військовослужбовців РФ.
Фото: slovoidilo.ua

Фото: slovoidilo.ua

Головне управління розвідки Міноборони встановило, що в період з 20 березня по 12 квітня 2022 під час нічних патрулювань в тимчасово окупованому Мелітополі ліквідували 70 військовослужбовців рф. Серед них були загарбники, в тому числі «кадирівці».

Причина смерті нічних патрульних під час комендантського часу – ножові та вогнепальні поранення. Інформацію щодо точної кількості вбитих та обставини їхньої смерті окупаційна адміністрація ретельно приховує. Однак є дані, що це наслідок роботи українського руху опору Мелітополя.

Читайте також: Лавров назвав нову мету «спецоперації» в Україні

Наразі підрозділи окупаційних військ не досягли результатів у пошуку осіб, причетних до знищення військовослужбовців РФ.

Нагадаємо, що цивільний персонал російської армії жаліється на інфляцію, а профспілки погрожують судами. На сьогодні в російському ВПК починають назрівати соціальні збурення через стрімке падіння заробітків та рівня життя. Це, за даними розвідки, – логічний наслідок астрономічних витрат на війну та неможливості забезпечити стабільні надходження до бюджету через міжнародні санкції та падіння економіки.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!