Політична реклама

Незабаром для українців в'їзд в США може стати фактично безвізовим

1612 0
Київ і Вашингтон завершують переговори про запровадження 10-річних американських віз для українців.10-річна віза фактично означатиме безвізовий режим.

Нині Сполучені Штати проводять відповідні внутрішньодержавні процедури.

Про це повідомив Надзвичайний і повноважний посол України у США Олександр Моцик.

«Ми ведемо відповідні переговори з американською стороною два роки. Ми домовились, що українська сторона має виконати певні умови, і на сьогодні ми ці умови виконали. Це визнала американська сторона. Зараз ми чекаємо внутрішнє погодження у США між Державним департаментом та Міністерством внутрішньої безпеки. 10-річна віза фактично означатиме безвізовий режим», – відзначив Моцик.

Після погодження внутрішньодержавної міжвідомчої процедури у США громадяни України зможуть отримувати 10-річні візи для відвідин Сполучених Штатів. Виконані Україною попередні умови стосуються окремих безпекових та консульських питань, пояснив посол.

Джерело: Радіо Свобода


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!