Незабаром у Львові стартує другий Зимовий парк

2602 0
У Львові 19 грудня відкриється локація зимових розваг і відпочинку – другий Зимовий парк, який діятиме до 19 січня. Насолодитися зимовою атмосферою можна буде у Парку культури.
фото: lviv.vgorode.ua, centralpark.lviv.ua

фото: lviv.vgorode.ua, centralpark.lviv.ua

На території парку можна буде покататися на санчатах і льодянках, повчитися у лижній школі, пограсити у сніжки, зліпити сніговика та відвідати ярмарок і будинок Миколая, – повідомляє адміністрація парку. Окрім того, працюватиме сноутюбінг траса, а дітей кататимуть хаскі.

Також організатори шукають можливості створити сноутюбінг зі штучним покриттям, готують кілька фотосекторів та площ з атракційними конкурсами, щоб не залежати від снігу.

Читайте також: День Святого Миколая у Львові: куди піти з дитиною?

Офіційне відкриття Зимового парку відбудеться 19 грудня, у День Святого Миколая. Попередньо зимове атракційне містечко діятиме до 19 січня, але можливе продовження. На території Зимового парку відбуватиметься святкування Нового року, Різдва, Дня святого Миколая, Дня Валентина, а щовихідних організатори обіцяють насичену святкову програму.

Проект реалізовується за підтримки управління культури Львівської міської ради.

Нагадаємо, що минулого року Перше зимове атракційне містечко у Львові відвідали понад 30 000 львів’ян та туристів.

Опублікувала Яна Гончаровава
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!