Незабаром у Львові з’являться шкільні офіцери: деталі

2632 0
У Львові патрульні поліцейські ропочали начаня на шкільних офіцерів. Про це повідомляють у прес-службі Патрульної поліції Львова.
фото: прес-служба патрульної поліції Львова

фото: прес-служба патрульної поліції Львова

26 львівських патрульних навчаються вирішувати шкільні інциденти. Після тренінгу вони стануть шкільними офіцерами. Матеріали для навчання і подальшої роботи з учнями розроблена Проектом Реформування системи Кримінальної Юстиції щодо Неповнолітніх в Україні та Global Affairs Canada. Основним завданням шкільних офіцерів буде вирішення шкільних інцидентів. Зокрема,запобігання бійкам у школах, курінню та крадіжкам серед учнів. Також, будуть спільно з шкільними психологами визначати дітей схильних до суїциду.

«Діти зможуть спілкуватися з патрульними про наболіле. Зараз, здебільшого спілкування з учнями відбувається на тему правил дорожнього руху, про те хто такі поліцейські. Патрульні відвідуючи навчальні заклади розповідають про права дітей. Кількість шкільних офіцерів постійно зростатиме і працюватимуть вони з часом при усіх школах Львова. Вже є погоджений Міністерством освіти та науки України тематичний посібник у який увійшли 24 актуальні теми для школярів. Це важливий інструмент для здійснення ефективної роботи шкільного офіцера поліції в навчальних закладах починаючи з наступного навчального року», – йдеться у повідомлення патрульної поліції.

Читайте також: У Львові 250 водіїв оскаржували протоколи поліції

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!