Політична реклама

Незабаром замість АС-2 у Львові з'явиться автовокзал "Північний"

2957 0
Автовокзал «Північний» готовий на 98%, зараз тривають роботи із благоустрою території.

Про це Погляду розповів директор ТзОВ «Система інвестиційної діяльності» Ігор Лібович.

Якщо говорити про внутрішні роботи, то маємо 98% готовності нового автовокзалу. Зараз багато коштів і часу витрачаємо саме на благоустрій території – асфальтування, викладання тротуарів, бруківки. Самі платформи, де стоять автобуси, уже фактично закінчені, не зроблена ще пішохідна зона, - розповів про перебіг реконструкції Ігор Лібович.

Автостанції №2 , за словами посадовця, давно вже себе вичерпала. Натомість автовокзал «Північний» - розробка львівських архітекторів, яка пройшла погодження на громадських слуханнях, і з певними доопрацюваннями втілилась у сучасний вокзал. 

Технічне насичення та зведення на високому рівні – Wi-Fi-зони, телефонний зв'язок, зони відпочинку, - запевнив Лібович. Відтак, львів’яни уже незабаром матимуть два автовокзали.

На «Північному» є один досить старий міжнародний напрямок на Білорусію – «Львів-Брест». Однак, сподіваються, що новий автовокзал зацікавить когось з міжнародних перевізників. Зокрема, можливо буде розширене відправлення власне на Польщу, через Рава-Руську, Ходорів, оскільки це найкоротша дорога на кордон. Також можливо, що ті автобуси, що їдуть з Києва і прямують в Італію, Іспанію, робитимуть заїзд сюди.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!