Нежитлові приміщення на проспекті Чорновола у Львові реконструюють під ресторан

3765 0
Йдеться про реконструкцію фасадної частини об'єкта.
фото: візуалізація з виконкому лмр

фото: візуалізація з виконкому лмр

Нежитлові приміщення на просп. Чорновола у Львові реконструюють під ресторан. Відповідне рішення прийняли сьогодні, 16 вересня, на засіданні виконавчого комітету ЛМР. 

«Тут, фактично, йдеться про реконструкцію фасадної частини даного закладу харчування. Згідно з ескізами, змінюється дахова частина. Ми пропонуємо це рішення прийняли зі змінами для того, щоби, по-перше, для цього об’єкта, оскільки він є доповненням вже сформованого архіетуктурного середовища, затвердити ескіз фасаду і в належному порядку погодити паспорт. По-друге, зі зміною граничної відмітки, щоби відмовитися від доповнення виходу на дах», – каже під час засідання головний архітектор Львова Антон Коломєйцев.

Так, містобудівні умови та обмеження для проєктування об’єкта будівництва на реконструкцію нежитлових приміщень під ресторан на просп. Чорновола, 95/99 у м. Львові отримало ТзОВ «Молтеск».

Читайте також: Львівський ринок «Верхній Шувар» перетворюють на торгово-розважальний комплекс. Візуалізація 

Функціональне призначення земельної ділянки – зона Ж-4 – зона багатоповерхової житлової забудови, відповідно до плану зонування територій (зонінгу) Шевченківського району. Гранично допустима висотність будинків, будівель та споруд у метрах – 13,05 м від найнижчої відмітки поверхні землі до закінчення конструктивних частин будівлі.

Додамо, що, за даними Youcоntrol, товариство з обмеженою відповідальністю «Молтеск» зареєстроване на просп. Чорновола, 99 у 2019 році. Основний вид діяльності – діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування. Кінцевими бенефіціарними власниками є Василь Богуш та Руслана Рачук.

Ольга Коваль

Візуалізація з виконкому ЛМР

_____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми - про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста– дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!