«Незламна» позмагається за кінонагороду із «Грою престолів»

1743 0
Біографічна драма «Незламна» увійшла в короткий список премії VES Awards (спецнагорода Товариства фахівців з візуальних ефектів) в номінації «Видатні візуальні спецефекти в фотореалістичному епізоді».
фото: br.sputniknews.com

фото: br.sputniknews.com

Як передає «Новое время», усі візуальні ефекти до фільму «Незламна» були створені українською студією Рostmodern. «За роботу над «Незламною» ми вп’яте обрані в топ сотню з 10 000 претендентів з усього світу. І в цьому році, звичайно ж, хочеться взяти верх над «Грою престолів», з якою нам доводиться змагатися в третій раз, і отримати довгоочікуване гран-прі», – заявив продюсер компанії Postmodern Ігор Климовський.

Читайте також: «Незламна»: «Війна – це таке життя»

Суперниками фільму стали серіали «Кінець дитинства» (Childhood’s End), «Джонатан Стрендж і містер Норрелл» (Jonathan Strange & Mr Norrell), «Штам» (The Strain) і «Гра престолів» (Game of Thrones). Переможців премії оголосять 2 лютого в Лос-Анджелесі.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!