Незначний сніг, на дорогах – ожеледиця. Якою буде погода у найближчі дні

1600 0
Вночі буде морозяно, а вдень плюсова температура.

Початок наступного тижня у Львові та області відзначиться незначними морозами, лише подекуди пройде сніг, на дорогах – ожеледиця, повідомляє Львівський гідрометцентр.

Читайте також: Навіть взимку діти цілий день у парку. Як у Львові створили незвичний «дитсадок»

Завтра, 30 листопада, по Львівській області буде хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вночі та вранці слабкий туман. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 5-10 м/с. Температура вночі 5-10 градусів морозу, вдень від 3 морозу до 2 тепла.

По Львову також без істотних опадів та туман. Вітер такий же. Температура вночі 5-7 градусів морозу, вдень від 1 морозу до 1 градусу тепла.

Читайте також: У Львові для безпритульних підготували два пункти обігріву

1 та 2 грудня на дорогах буде ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 6-11 градусів морозу, вдень від 2 морозу до 3 тепла.

Читайте також: Львів'ян просять приносити теплий одяг та взуття для бездомних

Окрім цього, у Львові закликають усіх зважати на прогноз погоди й бути обережними під час руху через можливу ожеледицю. Зокрема, водіїв просять обирати помірну швидкість та дотримуватись безпечної дистанції між транспортними засобами, вмикати фари, пішоходів – носити взуття з неслизькими підошвами та переходити дорогу лише у спеціально відведених для цього місцях.

Про усі надзвичайні випадки, які можуть виникнути через негоду, мешканців просять інформувати «Гарячу лінію міста» за номером 15−80 для оперативного реагування відповідних служб.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!