На правах реклами

Незручна хвороба: де у Львові роблять сучасну діагностику геморою?

15677 0
Як правило, людям незручно говорити вголос про... геморой. Перші думки, які виникають, - це острах неприємних відчуттів. Та проводити діагностику потрібно навіть при незначних симптомах. Діагностика зараз є різна, і вже проводиться за допомогою делікатного і дуже тоненького пристосування.

Першою необхідністю є проходження діагностики. І це є головним бар’єром. Але швидше у свідомості людини. Сучасні медичні центри розуміють потребу пацієнта з пів слова. Тому медичний центр Medicover закупив і використовує тільки сучасні  і делікатні інструменти.  

Діагностика

У медичному центрі Medicover про Вас піклуватимуться з першого дзвінка. Вас зустріне особистий координатор і проведе на консультацію з лікарем.

«Важливим на початку є огляд кишківника. Під час однієї процедури проводиться подвійний огляд. Нова апаратура медичного центру дає якісне зображення , адже збільшує зображення в 5 разів краще за звичайні апарати. Для пацієнтів найважливіше,  що не потрібно повторно проводити процедури. Під  час медикаментозного сну він пройде  всі обстеження. Це безпечно та безболісно, що є важливим для нашого пацієнта», – розповіла хірург-проктолог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як у Львові швидко і без черг пройти медогляд або оформити лікарняний

Лікарі після багатьох років спілкування зі своїми пацієнтами стверджують, що проктологічний біль усунути так само легко, як і зубний, чи будь-який інший. Звісно, дана проблема має свою специфіку, тому пацієнту важливо швидко її виявити і забути. У медичному центрі Medicover таке лікування доступне завдяки малоінвазивному хірургічному втручанню, що тут практикують.

Ви проведете у медичному центрі мінімальну кількість часу і зможете якнайшвидше повернутися до комфорту після операції. Все це можливо завдяки найновішому сучасному обладнанню та професіоналізму лікарів.

Симптоми

У лікуванні будь-якої хвороби найважливішим є вчасно діагностувати проблему. Хірург-проктолог медичного центру Medicover Царица Уляна Романівна розповіла про основні симптоми, які мають стати сигналом звернутися до проктолога:

  • Закрепи, пронос.
  • Виділення крові, слизу.
  • Поява вузлоподібних утворень.
  • Біль, свербіж.
  • Відчуття печіння.
  • Схуднення та здуття.

Лікування

У медичному центрі ви відразу побачите результат і за кілька днів відпочиватимете вдома. Завдяки  малоінвазивному методу лікування, про який ми згадували вище, та сучасних методик у Medicover  вилікують: синдром опущення тазового дна, геморой, гостру і хронічну анальну тріщину, гострий парапроктит, нориці прямої кишки, запальні захворювання товстої кишки (коліт, хвороба Крона), закрепи та багато інших захворювань. Усі процедури є малотравматичними та сучасними.

Запам’ятайте, що після 40-ка років (навіть при відсутності будь-яких симптомів) потрібно прийти  на консультацію до проктолога бодай раз на рік. Якщо ви хочете назавжди позбутися дискомфорту, то відкиньте всі страхи і сумніви, та піклуйтесь про своє здоров’я сьогодні.

Медичний центр Medicover розташований за адресою: Львів, вул. Антоновича, 102 (заїзд із вул. Героїв УПА, 75); тел. 093 911 03 03.

Детальніше читайте на сайті Медичного центру: medicover.com.ua

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!