Незрячі вокалісти з Грузії та України у Львові співатимуть для бійців АТО

1700 0
30 жовтня у Національному театрі ім. М. Заньковецької відбудеться концерт «Відчинилося життя» за участі незрячих виконавців. Про це інформують у прес-службі міськради.
фото: versii.cv.ua, uk.wikipedia.org, times.cv.ua

фото: versii.cv.ua, uk.wikipedia.org, times.cv.ua

Серед глядачів запрошені бійці АТО, учасники Революції Гідності, поранені вояки, які зараз проходять лікування у військовому шпиталі, соціальні працівники, реабілітологи, лікарі. Найкращих нагородять за особливі заслуги перед Україною. Захід присвячений дню працівників соціальної сфери України, інформує прес-служба ЛМР.

На концерті виступатимуть незрячі виконавці з України і Грузії, а також народна артистка України Валентина Степова та заслужена артистка України Леся Горова, переможці співочих шоу. Усі вони виконуватимуть твори у супроводі оркестру.

Організатор заходу – Львівський обласний осередок ВГО «Українська спілка інвалідів – УСІ».

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!