«Ні транспорту, ні каналізації». Під стінами міської ради пікетують мешканці Рясного

1780 0
Мешканці Рясного сподіваються, що депутати виділять кошти і почнуть вирішувати проблеми району, який є територією Львова.
Фото: Вікторії Савіцької

Фото: Вікторії Савіцької

Сьогодні під стіни Ратуші прийшли мешканці Рясного. Вони із плакатами пікетують міську раду, вимагають виконати обіцянки: відремонтувати дорогу, каналізувати район та налагодити транспортне сполучення.

Читайте також: Скасування підвищення вартості за проїзд і правила для електросамокатів. Що розглядатимуть цього тижня на сесії ЛМР

«У нас немає ні каналізації, ні води. Вулиці у нас – болото. Ми живемо в такій глушині, як на острові – ні транспорту, ні води. Терпець уривається, бо весь час лише обіцяють. У нас немає каналізації, є вигрібні ями, які обходяться до тисячі гривень, щоразу коли потрібно вивезти», – каже пані Наталія.

Пані Емілія також прийшла на пікет, бо каже, що є проблеми із питною водою і транспортом.

«Вода така жахлива, що ні пити, ні прати. Ми у дощівці перемо. Маршрутка одна єдина, яка їде на Ясниська», – каже пані Емілія.

Читайте також: (Не)забуте Богом Рясне. Репортаж із найвіддаленішого закутка Львова

Десяток мешканців району прийшли під стіни міської ради перед засіданням сесії. Кажуть, що сподіваються, що депутати виділять кошти, і почнуть вирішувати проблеми району, який є територією Львова.

Вікторія Савіцька



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!