«Ніч проти бідності» у Львові: аукціон, мистецька інсталяція та гала-вечеря

2229 0
Сьогодні, 30 вересня, в рамках VII Екуменічного соціального тижня, відбудеться гала-вечеря «Ніч проти бідності» у Будинку вчених. Це перша така благодійна подія, метою якої є збір коштів для покращення умов життя жінок у кризових ситуаціях, а також створення нових можливостей для осіб, які постраждали через військові дії на Сході.
Фото організаторів

Фото організаторів

У програмі передбачено гала-прийняття, аукціон, мистецьку інсталяцію про історії життя, успішні практики та відзначення волонтерських ініціатив, повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Щоб долучитись, потрібно придбати запрошення та прийти на подію. Придбавши квиток, ви подаруєте один, два чи три місяці гідного життя для жінки, яка потрапила у складну життєву ситуацію.

У заході візьмуть також участь громадські лідери, соціально відповідальний бізнес, влада, медіа. Спікери заходу – генеральний директор Національної телекомпанії України, засновник проекту «Відкриті руки» Зураб Аласанія, голова комітету Інформації та ЗМІ Асоціації випускників семінару «Аспен-Україна» Олеся Жулинська, директор фонду Олени Пінчук «Антиснід» Ольга Руднєва, виконавчий директор «Фольксгільфе Австрія» Еріх Фенінгер та міський голова Львова Андрій Садовий.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!