«Ніч у Львові»: екскурсії дахами та найстарішими храмами

5822 0
Понад 100 нічних атракцій покажуть львів’янам та гостям міста у липні під час традиційного фестивалю «Ніч у Львові». Серед особливостей цьогорічного заходу – сакральний Львів.
Фото: kmeller.com

Фото: kmeller.com

Фестиваль «Ніч у Львові» проводять двічі на рік – у липні та в листопаді. Під час фестивалю заплановані театральні екскурсії та заходи в музеях, галереях, церквах та театрах міста. Серед цьогорічних локацій – Львівська опера, Національна галерея мистецтв, Національний музей.

Родзинками цьогорічної «Ночі у Львові» будуть:

- екскурсії найстарішими церквами Львова,

- маршрут з оглядом чудотворних ікон,

- нічні екскурсії львівськими дахами та велоекскурсія, яка закінчиться на світанку на Лисій горі: екскурсанти зустрінуть сонце з львівським етно-гуртом «Перекотиполе».

Фестиваль «Ніч у Львові» розпочнеться у п’ятницю, 11 липня, о 19:00 грандіозним шоу від балету «Життя». Триватиме фест до 14 липня.

Більше інформації на сайті: http://lviv.travel. Детальну програму "Ночі у Львові" організатори обіцяють оприлюднити найближчим часом.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!