«Ніч у Львові» вже відвідали 4 тис. людей. Зміни у програмі

2921 0
Фестиваль «Ніч у Львові», який проходить цього року під гаслом «Ніч духовності та миру» відвідало 4 тис. львів’ян та гостей міста. Загалом протягом 3 ночей організатори очікують 15 тис. осіб. Сьогодні та завтра вночі музеї, храми, театри та інші локації міста відкриті для відвідувачів.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Сьогодні з 19:00 відвідувачів запрошує Музей ім. А. Шептицького, з 21:00 Шевченківський гай запрошує відвідувачів на спеціальну програму, яку вони підготували на «Ніч у Львові», з 22:30 розпочнуться екскурсії музеєм Бандінеллі, а також унікальна екскурсія в бібліотеку монастиря св. Онуфрія. Деякі з заходів є платними, квитки можна придбати безпосередньо у закладах.

Також організатори повідомили, що Вечір української традиційної пісні «Земля. Пісня» від театрального центру «Слово і голос», який мав пройти сьогодні о 21:00, скасовано. Детальна програма на сайті: http://lviv.travel.

Зорієнтуватися в різноманітті заходів і не пропустити цікавого відвідувачам фестивалю допоможуть 70 волонтерів – в них можна буде отримати програму заходів і карту міста.

Крім того, з'їзд молоді "Вітер На-Дії", який проходить у Львові, змінює програму через загибель українських військових на Сході. Організатори заходу повідомили, що знімають концертну частину суботньої програми, замінюючи її духовними розважаннями та розмовами на тему, якою все ж таки має бути Україна.

Нагадаємо, що протягом трьох ночей фестивалю рух громадського транспорту продовжено. В ніч з 12 на 13 липня після 00:00 до 02:00 години з інтервалом в 30 хв будуть курсувати такі маршрути: № 30, № 47А, № 53, № 3А, № 5А, № 28, № 46, трамвай №7.

Як писало Tvoemisto.tv, через події на Сході організатори внесли зміни у програму «Ночі у Львові». Флеш-моб «За Мир», який планували на 11 липня, перенесено на неділю, 13 липня (на 19:00). Він пройде перед входом в Ратушу. Окрім цього виступ гурту «Патриція» в Італійському дворику та «Перекоти поле» на Лисій горі скасовані.

Додамо, усі локації «Ночі у Львові» з невеличкими описами заходів можна знайти на Google maps.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!