Ніч у Львові: Шекспір в Італійському дворику

2768 0
З-поміж понад 100 заходів вирізнялася постановка «Ромео і Джульєтти» просто неба.
Фото: kmeller.com

Фото: kmeller.com

Літня «Ніч у Львові» зібрала понад сто мистецьких заходів найрізноманітнішого плану – від екскурсій підземеллями львівських храмів до співання лемківських пісень. За даними організаторів, ці заходи відвідали понад 20 тисяч осіб.

Читайте також: Львів’ян кличуть на «Ніч у Львові». Програма, локації, вартість

Однією з родзинок липневої «Ночі у Львові» стала постановка шекспірівської «Ромео і Джульєтти» опівночі на 16 липня в історичних декораціях Італійського дворика.

Внутрішнє подвір’я та балкон заповнили глядачі, дехто стояв, однак на атмосферу вистави це не вплинуло – всі отримали насолоду від гри акторів та, попри пізній час, кілька разів викликали їх на біс. Разом з акторами на сцену вийшли й режисер Вадим Сікорський та автор перекладу  п’єси – письменник Юрій Андрухович. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!