Нічна ДТП у Львові: авто врізалося в будівлю облради, є постраждалий. Фото

7153 5
Автомобіль Mercedes-Benz ML 350, яким керував відомий львівський ресторатор Вардкес Арзуманян, близько другої години ночі 30 жовтня врізався у будівлю Львівської обласної ради. В результаті ДТП Арзуманян потрапив до лікарні, у нього зламані 8 ребер і численні забої.
Фото з Facebook Вардкеса Арзуманяна

Фото з Facebook Вардкеса Арзуманяна

Інформацію про ДТП, у результаті якого були зламані двері обласної ради і пошкоджена стіна, підтвердили у міському ДАІ, пише ZAXID.NET.

«Керував автомобілем 49-річний чоловік. Внаслідок ДТП він отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні», – зазначила речник львівського міського управління ДАІ Ірина Пилат.

Фото: Сергій Бобра, Гал-Інфо

Як з’ясувалося, водієм автомобіля був Вардкес Арзуманян, власник низки популярних серед львів’ян і туристів ресторанів («Кентавр», «Тарон», «Монс Піус», «Шампанерія X&X»).

Сам ресторатор, який зараз перебуває у 8-й міській клінічній лікарні, пояснив журналістам, що несподівано знепритомнів за кермом.

«Останнім часом дуже багато працюю над одним проектом, мало сплю. Цієї ночі пізно повертався додому після кількох нарад. Що сталося – не пам’ятаю, бо несподівано втратив свідомість, а опритомнів під час аварії, – сказав Вардкес Арзуманян. – На щастя, життя врятував пасок безпеки та подушка безпеки. Дякую усім, хто дзвонить і турбується про моє здоров’я. Лікарі кажуть, що зі мною буде все гаразд».

Ресторатор також висловив жаль з приводу збитків, завданих будівлі Львівської облради і пообіцяв їх повністю компенсувати.

Фото: Сергій Бобра, Гал-Інфо


Читайте також:
2 Листопада, 2014 12:18
Ann Вам самим від себе не гидко? Навіщо судити про ситуацію, якої ви не знаєте? Задоволення отримуєте, коли когось брудом поливаєте? Спочатку з'їздіть не те місце, де все сталося і включіть мозок, чи п'яна людина могла по такій траекторії кудись в'їхати. Видно, що людина в якийсь момент почала по прямій їхати, а це значить, що водій був без свідомості.
Тільки вузьколоба і примітивна людина може думати, що прям якщо сталася така аварія, то полюбе хтось бухий був за кермом. А те, що людині справді стало погано за кермом, ваш мозок навіть припустити не міг, бо "нєєє, та бухий був".
31 Жовтня, 2014 14:40
Міцик А що? Якщо різко припинити бухати то і свідомість втратити не дивина! Не в кожного організм витривалий. Так що не треба намовляти на людину, якщо не знаєте.
30 Жовтня, 2014 15:57
Салоед Ага конечно, трезвый, потерял сознание)))
30 Жовтня, 2014 13:37
Олена Водій був тверезий. Він на мить втратив свідомість.
30 Жовтня, 2014 13:28
666 ... п`яний за кермом -- вбивця ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!