Нічна пожежа та відновлення мосту через Ірпінь. Головні події дня у Києві

585 0
Дайджест новин за 12 травня.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Безпекова ситуація 

Минулої ночі в Києві сталась пожежа в недіючому кінотеатрі «Тампере» у Солом'янському районі столиці. Спочатку про це почали писати очевидчі у соціальних мережах, а потім повідомили в Головному управлінні ДСНС в столиці. Пожежа виникла у глядацькій залі на 1-поверсі з розповсюдженням на 2-й та 3-й поверхи. Причина виникнення пожежі встановлюється правоохоронцями. Жертв та постраждалих немає.

Транспорт

Після обстеження пошкоджених ділянок саперами ДСНС спеціалісти розпочали роботи з відновлення колій у Пущі-Водиці, які постраждали від ворожого вогню російських окупантів. Фахівці мають встановити 250 метрів рейок, два стрілочних переводи та близько 600 шпал. Роботи завершаться найближчим часом. 

Благоустрій

З початку весняного сезону озеленювачі районних Управлінь зелених насаджень висадили більше 1600 дерев та понад 9500 кущів. Висаджують акації, ясени, ялини, клени, дуб, липу, тую, клен червоний, в’яз, платан, вербу, сакуру, черемху.

Київська область

«Укрзалізниця» надасть Ірпеню кілька вагонів для тимчасового проживання людей. Це не звичайні вагони. Це спеціальні вагони для проживання – з душовими кабінами, вагоном-рестораном. 

Крім того, на 29 травня заплановано відкриття руху відновленим мостом через р. Ірпінь у Стоянці на Київщині, який було підірвано 25 лютого, аби перешкодити наступу російських військ.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!