Нічні клуби та дискотеки Львова також зачинили на карантин

2272 0
Заклади не працюватимуть до 3 квітня.
Ілюстративне фото: Львів онлайн

Ілюстративне фото: Львів онлайн

У Львові призупинили діяльність нічних клубів, розважальних центрів, дискотек, спортцентрів та басейнів. Про це повідомив заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко.

Також від нині, 14 березня, на онлайн-режим роботи перейшли міські туристично-інформаційні центри в аеропорту та на вокзалі. Заборонені також групові зібрання та екскурсії.

Читайте також: МОЗ розробило законопроєкт про коронавірус. Що це означає

Додамо, що раніше до кінця карантину, 3 квітня, призупинили діяльність усіх кінотеатрів, розважальних зон, культурних та мистецьких центрів, а у громадських закладах посилили дезінфекційні заходи.

Із повним переліком закладів, що припинили роботу на час карантину, а також заходів, що скасували, можна ознайомитись за посиланням. Як на карантин зреагували у кінотеатрах, ресторанах та ТРЦ можна почитати у спецматеріалі Tvoemisto.tv.

В Україні та Львові карантин увели 12 березня. З 16 березня Україна на два тижні закриває кордони для іноземців, а з 17 березня – припиняють пасажирське авіасполучення.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!