Нічні маршрутки у Львові набирають популярності

1795 0
Нічні маршрутки у Львові користуються попитом серед містян, а тому збільшують пасажиропотік.
фото: 4vlada.com

фото: 4vlada.com

Як розповів начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир, нічні маршрути стають все популярнішими серед львів’ян. «Більше місяця тому ми запустили нічні маршрути. Є тенденція до збільшення пасажиропотоку: якщо у перший тиждень  ми перевозили 200-220 людей, то тепер – 500», - сказав Віктор Щир.

Читайте також: Який із нічних маршрутів став найпотрібнішим для львів'ян?

Також продовжується співпраця з муніципальною дружиною міста задля безпеки проїзду. «Поки ексцесів у нас не було. Сподіваємося, що цей тримісячний експеримент виявиться вдалим. У вересні ми будемо розглядати питання про продовження цього проекту і курсування штатних маршрутів вночі», - розповів Віктор Щир.

Дивіться також: Думки Твого міста: Як львів’яни ставляться до нічних маршруток?

Нагадаємо, нічні маршрути у Львові курсують з 1 липня цього року у тестовому режимі. На сімох маршрутах, які сполучають залізничний вокзал та центр міста зі спальними районами, курсує по 1 автобусу. Вартість проїзду складає 8 гривень. Посвідчення на безоплатний проїзд пільговим категорія пасажирів у нічному транспорті не діють.

Графіки та маршрути руху можна переглянути ТУТ.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!