Нічні маршрутки у Львові: оновлені графіки руху

31883 0
Із 1 липня на дорогах Львова з’явилися нічні маршрутки. Вони курсують містом у тестовому режимі. Пропонуємо вам оновлені графіки руху.
фото: 4vlada.com

фото: 4vlada.com

Від початку місяця у Львові розпочали курсувати нічні автобуси, які їздять за сімома маршрутами. На час обстеження на кожному нічному маршруті працює одна транспортна одиниця. Вартість проїзду становить 8 гривень. Посвідчення на безоплатний проїзд пільговим категорія пасажирів у нічному транспорті не діють.

Дивіться також: Думки Твого міста: Як львів’яни ставляться до нічних маршруток?

Окрім того, на кожному маршруті працює представник ЛКП «Муніципальна дружина», аби зробити проїзд у нічний час більш комфортним та безпечним.

За підсумками першого тижня, найбільшим попитом користується маршрут, який прямує із головного залізничного вокзалу до Сихова.

Джерело: прес-служба міста


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!