Нічні маршрутки Львова: скільки вартуватиме проїзд?

5523 0
Перевізники спільно із управлінням транспорту та зв’язку Львівської міської ради погодили тарифний проїзд для пасажирів у нічний час.
фото: 4vlada.com

фото: 4vlada.com

Про це повідомив начальник управління транспорту та зв’язку Віктор Щир. За його словами, автобуси будуть здійснювати рейси на 7 маршрутах, які визначали самі львів’яни під час голосування на сайті управління.

«До опитування долучилось майже 400 000 респондентів. Було обрано 7 найактуальніших маршрутів, які обрали місцеві мешканці. Тому транспорт буде курсувати саме у цих напрямках. Ціна вже теж погоджена. Зупинилися на тарифі 8 гривень. Думаю, така вартість влаштує львів’ян», – зазначив Віктор Щир.

Читайте також: «Чудо-бусів» у Львові може стати менше

Як ми повідомляли раніше, планують запровадити 7 нічних маршрутів, що поєднуватимуть центр міста і залізничний вокзал з віддаленими районами, зокрема:

- «Галицьке перехрестя»,

- район Пасічної-Вашингтона,

- Сихів,

- ТРЦ «Кінг-Крос Леополіс» по Стрийській,

- Володимира Великого-Наукову,

- Ряшівську-Городоцьку,

- Рясне-2.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!