Нічні заморозки та вибухи в області. Головні події дня у Києві

717 0
Дайджест новин за 5 вересня.
Фото: Київська міська рада

Фото: Київська міська рада

Екологічна ситуація в місті

У Києві першу половину дня спостерігалось задимлення повітря у зв’язку із пожежами в області. Там триває ліквідація торф’яних пожеж. 5-6 вересня прогнозують північно-західний напрямок вітру, тобто задимленість у Києві утримається сьогодні і завтра.

Нічні заморозки 

Щоночі 6-8 вересня у столиці на поверхні ґрунту очікуються заморозки 0-5° (I рівень небезпечності, жовтий). 

Муніципальний банк столиці

Столиця планує створити Муніципальний банк Києва та подасть заявку на участь у відкритому конкурсі на виведення з ринку неплатоспроможного банку АТ «Банк Січ».

За словами першого заступника голови КМДА Миколи Поворозника, це найкращий та надійний інструмент для проектного фінансування і роботи з міжнародними фінансовими організаціями, іноземними інвесторами-партнерами. Також це найкращий варіант для фінансування робіт з відновлення інфраструктури міста і економіки загалом.

Нові 3D-тури Києвом

На туристично-культурному хабі Києва з’явились нові 3D-тури. За словами заступника голови КМДА Петра Оленича, віртуально можна відвідати Софію Київську, Музей становлення української нації, виставку розбитої техніки. 

Вибухи у Київській області

У вівторок, 6 вересня, у Київській області можуть лунати вибухи. Це пов’язано з роботами на родовищі гранітів. Жителів навколишніх населених пунктів просять із розумінням поставитися до ситуації та зберігати спокій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!