Нічний веломарафон у Львові збере гроші для військових

2259 0
Вночі з 1 на 2 листопада на території Винниківського лісництва відбудеться веломарафон Night Madness 2014. Цього року захід пройде для підтримку українських військових, які беруть участь в АТО на Сході України. Марафон триватиме близько 6 годин.
Фото організаторів

Фото організаторів

«Ми організували цей марафон, в першу чергу, для тих, хто зараз найбільше потребує нашої підтримки – це наші хлопці, які захищають Україну. Також це для тих, хто ніяк не може наважитися або вже полюбив нічні крос-кантрійні велоперегони, хто хоче ефектно закрити сезон, отримати море адреналіну і позитивних емоцій. Це для найбільш навіжених і несамовитих відчайдухів, щоб було, що згадати довгими зимовими вечорами. Не забуваємо за ліхтарики, мигалки та правила дорожнього руху для велосипедистів», – розповів організатор акції Назар Проців.

Реєстраційний внесок – 120 гривень. Всі кошти, зібрані із внесків, підуть на допомогу силам АТО. На старті будуть волонтери, а також представники батальйону «Чернігів» (хлопці з львівського пласту), які зараз знаходяться на ротації.

Програма заходу:

22:00 (1 листопада) – реєстрація учасників

23:00 (1 листопада) – старт

04:00 (2 листопада) – виїзд на останнє коло

05:00 (2 листопада) – фініш, нагородження і фуршет.

Більше інформації про подію та особливості реєстрації ви можете знайти тут. Захід організовує спортивно-туристичний клуб «Трек».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!