Нігерія, Аргентина, Вірменія та Львів: «Карпати» поповнились новими гравцями

1485 0
Львівська футбольна команда «Карпати» поповнилась новими гравцям. Новачків команди представили вчора, 1 березня, на стадіоні «Арена Львів».
фото: Evgeny Kraws

фото: Evgeny Kraws

ФК «Карпати» поповнилась українським нападником вірменського походження Гегамом Кадимяном, який гратиме під №92, аргентинським форвардом українського походження Густаво Бланко-Лещуком (№29) та українським захисником Євгеном Непляхом (№21).

Зокрема, в останній день трансферного вікна в українській Прем’єр лізі львівську команду поповнив нігерійський нападник Габріель Окечукву. Офіційно його представлять раніше, проте інформація про нового гравця вже є на  сайті «Карпат».

Генеральний директор клуб Юрій Дячук-Ставицький заявив, що ці футболісти готові до виступів за основну команду ФК «Карпати» і зможуть вийти на поле вже у найближчій грі проти одеського «Чорноморця».

За інформацією: facebook-сторінки Evgeny Kraws

Опублікувала Мар’яна Федина

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!