Нік та п’ятеро його друзів-песиків шукають нові домівки. Фото

2544 0
Забрати їх можна на вул. Промислова, 56 або за номером телефону: 068 535 45 45.
Фото: ЛКП «Лев»

Фото: ЛКП «Лев»

Шестеро песиків-вихованців ЛКП «Лев» у Львові шукають нових господарів. Забрати їх можна на вул. Промислова, 56 або за номером телефону: 068 535 45 45.

Рудік, 1 рік. Місце відлову: вул. Плетенецького. Молодий хлопчик, віддалено схожий на спаніеля. Слухає старших і робить лише хороші вчинки.

Нік, 4 роки. Місце відлову: вул. Навроцького. Веселий собака, схожий на карликового лабрадора. Припускаємо, що був домашнім, бо виглядає доглянуто і має усі навички проживання з людиною.

Вайті, 1 рік. Місце відлову: вул. Тракт Глинянський. Маленький, білий від вуха до хвоста хлопчик. Ввічливий, дружній, не галасливий. Любить собак, людей і, можливо, котів. Хороша, світла душа.

Юя, 1 рік. Місце відлову: вул. Коперника. Маленьке, чудесне, лисинятко. Блукала в Парку культури, і це наклало на неї відбиток: Юя дуже вихована, делікатна, культурна собачка.

Анеля, 6 років. Місце відлову: вул. Чорновола – Торф'яна. Така приємна, ніжна собачка! Благородніша і глибша, ніж інші. Приїхала на повторну вакцинацію і має шанс знайти сім'ю.

Сімба, 1 рік. Місце відлову: вул. Драгоманова. Вівчарка або метис вівчарки. Ідеальний хлопець, таких усі люблять. Сонячний, розумний. Виглядає дорослим, але ігри обожнює, як дитина.

Фото Ірини Шелест


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!