Нік Вуйчич зібрав багатотисячну аудиторію на Арені Львів. Фото

5201 0
До Львова Нік Вуйчич приїхав уперше.
Фото: Христина Процак / Faceboоk

Фото: Христина Процак / Faceboоk

Учора, 28 жовтня, на Арені «Львів» виступив мотиваційний спікер Нік Вуйчич, який уже вшосте приїхав до України, але вперше — до Львова з програмою «Життя без обмежень», пише прес-служба ЛМР.

Удень в межах благодійного проекту «Здійсни мрію» телеканалу «1+1», що відбувся на площі Ринок, Нік виступив перед дітьми, а під час зустрічі з міським головою його призначили радником Андрія Садового з питань інклюзії.

«Я був в багатьох країнах світу. Але рідко буває таке, що в країну я повертаюсь кожні 6 місяців. Але Україна одна з таких. Я вірю у ваше майбутнє, особливо в майбутнє молодих людей. Цього разу я хочу говорити більше про мотивацію. Цінності сім’ї є надзвичайно важливими. Для мене віра, сім’я і друзі — були завжди важливими. Мої батьки знають, що Бог ніколи не робить помилок. Те, що було використане на погане, може бути використане на добро. Віра — це вірити в те, що ти не бачиш», — сказав під час виступу Нік Вуйчич.

Усім присутнім спікер порадив бути рушіями зміни, мріяти та не заздрити успіхам інших, не засуджувати вчинків інших та не боятися впасти на шляху до успіху.

Окрім Львова, Нік Вуйчич виступить в Одесі та Києві на підтримку ініціативи українців щодо безпечної школи.

Довідка

Нік Вуйчич — християнський проповідник, мотиваційний тренер та директор неприбуткової організації «Життя без кінцівок». Народився без рук та ніг. 

Фото Христини Процак / Facebook


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!