Німеччина безкоштовно тестуватиме українців на Covid-19

2816 0
Таким чином у Німеччині сподіваються, що це зупинить проблему розповсюдження хвороби в країні.
фото: mnen.tk

фото: mnen.tk

У Німеччині всім туристам, які прибули з червоної зони, будуть робити безкоштовний тест на коронавірус. Про це з посиланням на міністра охорони здоров’я Німеччини пише The Local.

Читайте також: SkyUp знову літатиме зі Львова до Бургаса

Тестування будуть робити на вокзалах, у аеропортах і портах. У перелік «червоної зони» ввійшли 130 країн, зокрема Україна, Білорусь, Росія, Азербайджан, Чорногорія, США, Вірменія, Єгипет тощо.

Нові правила запрацюють наступного тижня. Таким чином у Німеччині сподіваються, що це зупинить проблему розповсюдження хвороби в країні.

Читайте також: Як українцям підготуватися до поїздок закордон в умовах епідемії. Роз’яснення МЗС

ЄС до 31 липня продовжив заборону на в’їзд українцям з туристичною метою до Шенгенської зони. Натомість полетіти в Європу можна за певних умов, зокрема на навчання чи роботу. Відкриті для українців кордони можна переглянути на інтерактивній мапі МЗС, що періодично оновлюється.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!