Німеччина передала 80 пікапів для українських бійців

900 0
Німеччина надала Україні летальну й нелетальну військову допомогу.
ФОТО: посольство Німеччини

ФОТО: посольство Німеччини

Уряд Німеччини протягом трьох останніх тижнів передав Україні 80 пікапів для Збройних Сил України. Про це повідомили у посольстві ФРН в Україні.

«Протягом останніх трьох тижнів Німеччина передала Україні 80 пікапів для Збройних Сил України», — йдеться у повідомленні.

Читайте також: Німеччина виділить додатково 2,4 млрд євро на українських біженців

Зазначимо, що уряд Німеччини 13 липня оприлюднив повний список систем озброєння, техніки, іншої летальної та нелетальної допомоги, переданої Україні, яка протистоїть збройній агресії росії. Німеччина надала Україні летальну й нелетальну військову допомогу. Це включає, в тому числі: 3000 одиниць протитанкової зброї Panzerfaust-3 з 900 пусковими пристроями, 500 переносних систем протиповітряної оборони STINGER, 2700 переносних зенітно-ракетних комплексів «СТРІЛА», 7 самохідних гаубиць Panzerhaubitze 2000, включно з проведенням навчань та забезпечення запчастинами (спільний проєкт з Нідерландами), 21,8 млн патронів до вогнепальної зброї, 50 протибункерних ракет, тощо. 

Додамо, що Німеччина передасть Україні найновіший зенітно-ракетний комплекс для протиповітряної оборони, який ще не надійшов на озброєння Бундесверу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!